Allt kommer i perioder

och man kan inte vara annat än förberedd för att ta vara på tillfället. Verkligheten låter sig sällan styras av en semesterplan.
Idag var det enligt planen dax att plocka ut fönster för att måla. Det blev som en hockeymatch, 3 perioder. Eller som Wimbeldon, en massa regnavbrott och matcher som kan pågå i dagar. Den här dagen skulle det enligt prognosen bli mest solsken och uppehåll under den här veckan! Jag kan avslöja att det var vi som fick stå för uppehåll...



Men som du ser har jag en hobby som gör sig bra även om det regnar. Så det var bara att lägga ifrån sig färgskrapa, grundfärg och målarpensel. Klättra ner från stegen och ägna sig åt favoritsysselsättningen istället ;)



Så småningom var vädret lika fint som utlovat och regnmolnen byttes mot fluffiga sommarmoln mot en blå himmel och vi fick målat det som skulle målas.



I kväll har jag lekt med Linus, kastat boll och ... näe det gör man inte med Linus. Men lite i lektagen kan han komma och då gäller det att hänga med om man vill fånga det på bild. Så var det en kort sekund



precis som i fornstora dar, Linus i sitt es-

se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0