New York Rangers

Bor vi granne med Madison Sqare Garden, eller The Garden, som hemmapubliken kallar den så ska vi väl i alla fall försöka få tag i biljetter till en hockeymatch. Sagt och gjort vi gick till David som jobbar i informations och bokningsdisken på vårt hotell. Han lyfte luren och några minuter senare var vi ägare till ett par biljetter Rangers vs Penguins.
Kvällen kom och vi gav oss över gatan och in på The Garden. En biljett gick bra, den andra var inte ok!!! Nu började en karusell av besök i olika kassor och en vända tillbaka på hotellet och en förtvivlad David. Nya samtal och åter till arenan. Efter en halvtimme, där Hjalmar för säkerhets skull stått i en kö för återlämnade biljetter, medan jag sprungit runt, fick vi till slut klartecken för båda biljetterna. Phu! Det var vår match.

Matchen på isen följde samma mönster som vår entré. Penguins gjorde både 0-1 och 0-2 innan Rangers vaknade. En som var vaken hela matchen var Henrik

Näslund gjorde 1-2 och när det var 8 sek kvar gjorde Zherdev 2-2 då höjdes stämningen rejält!

Sedan förstod vi hur stor han är Henrik Lundqvist

Han tog alla straffar efter förlängningen, "Schostrom" gjorde dock ett mål för Rangers men det var Henrik som hyllades till slut.

Vi jublade så

vi hörs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0