Ljus i skiftande former formar

I kväll var jag med om något fantastiskt. Inte nytt eller oprövat men det var en läcker upplevelse. Kl 22.00 visades Mamma Mia på Rådhustorget i Falkenberg. En lite sval sommarkväll fylldes torget av folk med solstolar av varierande slag. Några satt faktiskt på filtar. Och det var fullsatt! Jättestor filmduk, mäktigt ljud och en ljusstark digital projektor. Många sjöng med och det var feststämning. Ett kul tilltag av innerstadsföreningen som bjöd på kalaset. Har du inte sett filmen så se den. Det blir kanske inte utomhus och samma upplevelse som här men ändå. Den gör dej glad!

I tisdags var jag åter i Varberg på en liten fikatur och tog lite bilder på promenaden runt Varbergs Fästning. Det blåste rätt bra men det var vackert. Det är läckert när molnen far över himlen och förändrar ljuset över hav och land.
Ett par dagar innan var jag nere vid Skrea strand i Falkenberg och upplevde ett helt annat ljus över havet

skuggorna försvann, horisonten försvann. En del upplevde det hotfullt, men det stilla havet glittrade inbjudande. Det var en tryckande värme som förebådade om ljus av annat slag. Men någon blixt fick vi aldrig

se

Kommentarer
Postat av: hjalmar

haha den sista var cool :p

2009-07-23 @ 20:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0