Inte utan våtdräkt

Det finns delade meningar om det mesta. Idag fick Hanna och jag för oss att vi skulle fotografera vid Kitesurfingtävlingar i Apelviken. Solen sken, det var som upplagt för en fin dag vid havet. Färgglada segel, glittrande hav och glada surfare.
Första gången vi var nere vid stranden var det ganska tomt. Reklam och sponsorsflaggorna fladdrade men i övrigt var där ganska tomt. Okej surfare är väl inte så morgontidiga av sig.
Andra gången hade klockan passerat middagstid och nu tyckte vi dom verkade väl slöa. Det är ju annonserade tävlingar!? Dom flesta låg och softade vid kaféerna med sina segelpåsar utspridda över gräsmattan. Vi sökte oss mot musiken på stranden...






En släpkärra med högtalare spelade surfhits för tomma segel och softa soffor. Enstaka surfare gled omkring och spanade mot havet. Dom väntar på ett bättre väder som inte vi tycker är värt att vänta på. Enligt deras sätt att se det är bättre väder på gång. Vad jag sett så är det inget strandväder imorgon. Just nu ösregnar det och jag undrar lite över sofforna där i sanden på stranden... men det är väl därför dom har våtdräkt.
Så olika vi kan

se det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0