Bowls, stengods o Pistage

I torsdags prövade jag nå´t nytt. Två gånger om! Och som grädde på moset så la jag till en tredje...

Det var sensommarkick-off på jobbet och det blev en energigivande dag i många bemärkelser som slutade på en Libanesisk glassbar i en ljum septembersommarkväll.

För att se vad vi började med får du klicka dig vidare http://curla.nu/bowls.shtml en sport som lockade fram våra tävlingsinstinkter med allt vad det betyder av glada tillrop, skadeglädje och kärvänlig retsamhet. Fantastiskt hur kul det är att uppleva sina kollegors starka och svaga sidor när det kommer till vinnare och förlorare... och så roligt det är att påminna dom om det!!!

Sedan blev det andra klumpar och andra vinnare när vi tog oss an leran på Wallåkra Stenkärlsfabrik. Kolla bara!


Ingen kruka blev den andra lik


och när dom så småningom blir brända och glaserade...

Men det får vi se först om ett par månader när allt kommer med posten. Då fortsätter festen med vernisage på jobbet.

Så var det det här med grädden på Pistage i Helsingborg. Efter ett tips från en kollega gjorde vi en avstickare till en Libanesisk glassbar på vägen hem och åt Coldstone.


Värt både resan, tiden och pengarna!


Efter en fantastisk buffe som avslutning på krogen vid Stenkärlsfabriken så blev detta en mäktig avslutning för både smaklökar och ögon. Magen hade väl egentligen redan fått sitt och lite till. Men vad gör man inte... Det var som man brukar säga, Det värsta jag

sett

Kommentarer
Postat av: monica

Jättefina krukor! Var det svårt???

2010-09-04 @ 22:21:09
Postat av: calle

vi fick handgripligt stöd till en grund sedan fick vi jobba med formen. mycket skulle gå på känsla och det var inte helt enkelt men instruktörens händer var där om det började "kantra" så till slut blev det en bra form.

2010-09-05 @ 02:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0