Solen sjunker månen stiger

En varm söndag en bit in i september. Till slut lyckades solen tränga igenom molntäcket och vi fick uppleva en solig och varm eftermiddag, härligt! Jag hade anledning att ta en promenad längs Klittervägen och det var riktigt härligt, men lite sorgligt. Med all önskvärd (?) tydlighet träder bilden fram av Falkenberg "sommarstaden".


Stranden ligger öde trots värmen o solen


Tråkiga skivor för fönstren på badstugorna


Service står sig slätt mot vinstmöjlighet

Det blir långt mellan ställena under höst, vinter och vår. Det återstår säkert många fina dagar under september, men ta med egen fikakorg om du vill njuta i septembersolen.
Kommunen förväntas med våra skattepengar snygga till, skapa strukturer som ser till att det blir lättillgängligt med stora parkeringsytor och stenlagda gator och gångstråk... det blir stora ödsliga och kalla ytor 10 månader om året.

Just nu stiger en vacker fullmåne över Falkenberg och jag tänker ändå tillbaka på en fin dag. Och det fanns i alla fall några som kikade fram och lite nyfiket ville ta vara på solen när den nu visade sig

Presic som jag som siktade på en promenad när prognoserna hade förutsett helgens soltimmar.

Gårdagskvällens värme var en härlig påminnelse om sommarvärmen som vi denna sommar fick ta emot i omgångar. Det var rätt många kalla, blöta avbrott.

Nu tar solen en lägre bana och månen en högre. Vi går mot höst det är bara att in

se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0